Luptă cu celulita împreună cu Ivatherm

Resveratrox Forte

Cremā anticeluliticā cu efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese şi abdomen. Determinā reducerea aspectului de coajā de portocalā şi remodelarea siluetei. Pielea devine netedā, fermā şi elasticā.

Reducerea aspectului de coaja de portocala la 90 % de femei a fost demonstrat intr-un studiu clinic pe 26 femei. Acelasi studiu a avut ca rezultat reducerea grosimii stratului adipos la nivelul coapselor cu 10-20% si la nivelul feselor cu 9-14%

Actiune si proprietăţi
Noua formula anticelulitica are o actiune de doua ori mai intensa datorata concentratiei duble de Resveratrox®. Ea reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grāsimilor). Are efect antirecidivā prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu împiedicarea formārii de noi depozite adipoase şi permanentizarea rezultatului.
Resveratrox® activeazā lipoliza (degradarea grāsimilor) prin inhibarea fosfodiesterazelor, transformând grāsimile din adipocite în acizi graşi şi glicerol, molecule mici, ce se elimina usor.
Resveratrox® s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decât cafeina (test in vitro).

  • Scopariane are efect antirecidivā prin împiedicarea formārii de noi depozite de grāsimi, prin reducerea lipogenezei.
  • Centella Asiatica stimuleazā sinteza colagenului şi a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important, îmbunātāţind fermitatea pielii. Normalizeazā ţesutul conjunctiv perivascular determinând îmbunātāţirea tonusului şi elasticitāţii vasculare.
  • Untul de Karite (Butirospermum parkii) contribuie la sanatatea pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare
  • Uleiul de masline contribuie la estomparea vergeturilor din sarcina, avand in acelasi timp si rol protector impotriva radiatiilor UV.

Produsul poate fi folosit de femeile gravide si de persoanele cu fragilitate capilara. Nu este fotosensibil.


Mod de folosire
Se aplicā dimineaţa şi seara cu mişcāri circulare uşoare pe zonele cu probleme pe o duratā de cel puţin 4 sāptāmâni. Se poate folosi pe toatā perioada anului.

Mod de prezentare
Tub 150 ml

CelulitaCosmeticăIvathermResveratrox